Wege wiosna
23 kwietnia 2022 godz:12:00 na FarmieBii
"Wiosna pachnąca warzywami, owocami i ziołami – naturalna, prosta i pyszna!"
– Jagna Niedzielska, popularyzatorka nurtu zero waste
Pytania?
Szczegóły kursu
W smakowitą podróż po wiosennych smakach w roślinnym wydaniu zabierze was Jagna Niedzielska – kucharka, doradczyni kulinarna, propagatorka idei zero waste, autorka książek i gospodyni programów kulinarnych. Podczas warsztatów uczy nie tylko tego jak dobrze gotować, ale też jak robić to mądrze, świadomie i bez marnowania. Na warsztatach dowiecie się m.in. jak planować zakupy, jak je przechowywać oraz jak wykorzystywać produkty całościowo, minimalizując straty.
Menu:
Przystawka I:
Pâté z pora na wegańskiej chałce
Przystawka II:
Smażona kapusta z rzodkiewkami, na wegańskim puree
Zupa:
Roślinny bulion na palonych warzywach z dodatkiem dymki i pieczonego czosnku
Danie główne:
Fasolka z ziołami i wegańskim parmezanem
Deser:
Pieczone jabłko z olejem dyniowym i lodami
Koszt udziału w warsztatach wynosi:
• 370 zł / osoba nocująca na Farmie Bii
• 470 zł / osoba, która nie nocuje na Farmie Bii
Zapisy na warsztaty:
lidia@farmabii.pl
603 605 605