Wege wiosna

23 kwietnia 2022 godz:12:00 na FarmieBii

"Wiosna pachnąca warzywami, owocami i ziołami – naturalna, prosta i pyszna!" 

– Jagna Niedzielska, popularyzatorka nurtu zero waste

Szczegóły kursu

 

W smakowitą podróż po wiosennych smakach w roślinnym wydaniu zabierze was Jagna Niedzielska – kucharka, doradczyni kulinarna, propagatorka idei zero waste, autorka książek i gospodyni programów kulinarnych. Podczas warsztatów uczy nie tylko tego jak dobrze gotować, ale też jak robić to mądrze, świadomie i bez marnowania. Na warsztatach dowiecie się m.in. jak planować zakupy, jak je przechowywać oraz jak wykorzystywać produkty całościowo, minimalizując straty.

Menu:

Przystawka I:

Pâté z pora na wegańskiej chałce

Przystawka II:

Smażona kapusta z rzodkiewkami, na wegańskim puree

Zupa:

Roślinny bulion na palonych warzywach z dodatkiem dymki i pieczonego czosnku

Danie główne:

Fasolka z ziołami i wegańskim parmezanem 

Deser:

Pieczone jabłko z olejem dyniowym i lodami

 

 Koszt udziału w warsztatach wynosi:
• 370 zł / osoba nocująca na Farmie Bii
• 470 zł / osoba, która nie nocuje na Farmie Bii 

Zapisy na warsztaty:
lidia@farmabii.pl
603 605 605

Korzystanie ze strony internetowej www.farmabii.pl oznacza akceptację warunków zawartych w polityce prywatności. W szczególności dotyczy to akceptacji przetwarzania i przechowywania danych osobowych zebranych za pomocą niniejszej Strony. Polityka prywatności dostępna TUTAJ.