Prowadzący warsztaty

Nasze warsztaty są prowadzone przez utalentowanych szefów kuchni, cenionych w Polsce i za granicą. Do współpracy zapraszamy profesjonalistów i pasjonatów, którzy pracują w wyjątkowym stylu oraz indywidualnie rozwijają kulturę kulinarną

Daria Ładocha

Prezenterka telewizyjna i dziennikarka kulinarna, od lat związana z telewizją TVN. Autorka książek i zwyciężczyni drugiej edycji programu Agent Gwiazdy.

Liliana Filipiak

Szefowa kuchni, uczestniczka pierwszej edycji kulinarnego show Top Chef. Tajniki kuchni poznawała u boku samego Kurta Schellera.

Jagna Niedzielska

Kucharka, doradczyni kulinarna, propagatorka idei zero waste, autorka książek i gospodyni programów kulinarnych na Canal+ KUCHNIA, m.in. „Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek” i „Widelcem po mapie”.

Cristina Catese

Szefowa kuchni, entuzjastka życia i podróżniczka. Z pochodzenia rzymianka, od prawie dwudziestu lat – Polka, która tę pyszną kuchnię przybliża szerszej publiczności w Dzień Dobry TVN.

Bartek Kieżun

Dziennikarz kulinarny, kucharz z zamiłowania oraz autor książek, nagrodzony World Gourmand Cookbook Awards i Nagrodą Magellana.

Bartosz "Snecz" Dębski

Szef kuchni zakochany w azjatyckich smakach. Współtworzył i tworzył menu w znanych, modnych miejscach w całej Polsce, takich jak Shoku, Pizza Boyz czy Pho Shop.

Maria Przybyszewska

Szefowa kuchni i mistrzyni roślinnego comfort foodu. Promuje zdrowe i świadome jedzenie. Rezydowała m.in. w jednej z najlepszych warszawskich restauracji - Opasły Tom i terminowała w słynnej kopenhaskiej Nomie.

Arkadiusz Płoński

Szef kuchni i krytyk kulinarny. Zdobywał doświadczenie w zagranicznych, gwiazdkowych restauracjach, a w Polsce gotował dla znanych osobistości, m.in. dla Roberta Korzeniowskiego czy Radzimira Dębskiego.

Jakub Wolski

Szef kuchni, uczestnik telewizyjnego show Hell’s Kitchen i właściciel Soul Food Bistro. Zdobywał doświadczenie wypływając w kilkumiesięczne rejsy statkiem pasażerskim, m.in. do Japonii, Meksyku czy na Alaskę.

Wit Szychowski

Doświadczony szef kuchni, znany z innowacyjnych pomysłów i programu Top Chef. Współpracował z wieloma warszawskimi restauracjami, a od podstaw tworzył Soul Kitchen Bistro oraz Florentin

Tomasz Czajkowski

Założyciel bloga Magiczny Składnik. Od prawie 10 lat dzieli się swoimi przepisami, pisze o kulinarnych trendach, ale też inspiruje do własnych poszukiwań i odkrywa estetyczną stronę serwowanych dań.

Artur Kokoszka

Szef kuchni Farmy Bii i trener kulinarny. Specjalizuje się w kuchni staropolskiej i nowoczesnej kuchni polskiej. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach w Warszawie.

Dominika Targosz

Konsultantka kulinarna w zakresie kuchni roślinnej, autorka publikacji Elementarz Kuchni Roślinnej oraz Roślinnego Przewodnika Cukierniczego wydanych przez RoślinnieJemy. Po kilku latach pracy w restauracyjnym świecie zajęła się działalnością, w której może dzielić się zebraną wiedzą i doświadczeniem.

Tomasz Królikowski

Szef kuchni z dwudziestoletnim doświadczeniem. Gotował w londyńskiej Bibliotece Brytyjskiej czy Mansion House, swoimi daniami racząc samego burmistrza.

Magda Klimczak

- Dare to cook -
Autorka popularnego bloga kulinarnego Dare to Cook. Tajniki kuchni poznawała w kultowej warszawskiej restauracji Solec 44, pod czujnym okiem Aleksandra Barona.

David Gaboriaud

Kucharz z zamiłowania, Francuz z pochodzenia, prowadzący programów kulinarnych na kanale Kuchnia+ i DDTVN. Organizator warsztatów i imprez kulinarnych, propagator nurtu slow food.

Marcin Kaczmarek-Pielin

Szef kuchni, który porzucił miasto i wyjechał na wieś, by w otoczeniu pól i lasów zgłębiać tajniki produktów pochodzenia naturalnego oraz kuchni roślinnej.

Maia Sobczak

Autorka bloga Qmam kasze. Z zawodu psycholożka, dietoterapeutka, konsultantka Ajurwedy. Na co dzień leczy pysznym jedzeniem, fotografuje, pisze artykuły i stylizuje kulinarnie.

Justyna Dragan

Blogerka kulinarna specjalizująca się w różnego rodzaju wypiekach. Swoją przygodę w sieci zaczęła w wieku 15 lat. Autorka książki „Nastoletnie wypiekanie. Pysznie i fit”.

Daria Ładocha

Prezenterka telewizyjna i dziennikarka kulinarna, od lat związana z telewizją TVN. Autorka książek i zwyciężczyni drugiej edycji programu Agent Gwiazdy.
Daria Ładocha

Liliana Filipiak

Szefowa kuchni, uczestniczka pierwszej edycji kulinarnego show Top Chef. Tajniki kuchni poznawała u boku samego Kurta Schellera.
Liliana Filipiak

Jagna Niedzielska

Kucharka, doradczyni kulinarna, propagatorka idei zero waste, autorka książek i gospodyni programów kulinarnych na Canal+ KUCHNIA, m.in. „Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek” i „Widelcem po mapie”.
Jagna Niedzielska

Cristina Catese

Szefowa kuchni, entuzjastka życia i podróżniczka. Z pochodzenia rzymianka, od prawie dwudziestu lat – Polka, która tę pyszną kuchnię przybliża szerszej publiczności w Dzień Dobry TVN.
Cristina Catese

Bartek Kieżun

Dziennikarz kulinarny, kucharz z zamiłowania oraz autor książek, nagrodzony World Gourmand Cookbook Awards i Nagrodą Magellana.
Bartek Kieżun

Bartosz "Snecz" Dębski

Szef kuchni zakochany w azjatyckich smakach. Współtworzył i tworzył menu w znanych, modnych miejscach w całej Polsce, takich jak Shoku, Pizza Boyz czy Pho Shop.
Bartosz

Ewa Michalska

Doświadczenie zawodowe zdobywała w restauracjach typu fine-dine, oraz tych odznaczonych gwiazdkami Michelin. Swój warsztat doskonaliła w takich restauracjach jak Amber room, Nolita, Noma czy Atelier Amaro. W kuchni uwielbia wykorzystywać proste składniki w niekonwencjonalny sposób.
Ewa Michalska

Arkadiusz Płoński

Szef kuchni i krytyk kulinarny. Zdobywał doświadczenie w zagranicznych, gwiazdkowych restauracjach, a w Polsce gotował dla znanych osobistości, m.in. dla Roberta Korzeniowskiego czy Radzimira Dębskiego.
Arkadiusz Płoński

Jakub Wolski

Szef kuchni, uczestnik telewizyjnego show Hell’s Kitchen i właściciel Soul Food Bistro. Zdobywał doświadczenie wypływając w kilkumiesięczne rejsy statkiem pasażerskim, m.in. do Japonii, Meksyku czy na Alaskę.
Jakub Wolski

Wit Szychowski

Doświadczony szef kuchni, znany z innowacyjnych pomysłów i programu Top Chef. Współpracował z wieloma warszawskimi restauracjami, a od podstaw tworzył Soul Kitchen Bistro oraz Florentin.
Wit Szychowski

Tomasz Czajkowski

Założyciel bloga Magiczny Składnik. Od prawie 10 lat dzieli się swoimi przepisami, pisze o kulinarnych trendach, ale też inspiruje do własnych poszukiwań i odkrywa estetyczną stronę serwowanych dań.
Tomasz Czajkowski

Artur Kokoszka

Szef kuchni Farmy Bii i trener kulinarny. Specjalizuje się w kuchni staropolskiej i nowoczesnej kuchni polskiej. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach w Warszawie.
Artur Kokoszka

Dominika Targosz

Konsultantka kulinarna w zakresie kuchni roślinnej, autorka publikacji Elementarz Kuchni Roślinnej oraz Roślinnego Przewodnika Cukierniczego wydanych przez RoślinnieJemy. Po kilku latach pracy w restauracyjnym świecie zajęła się działalnością, w której może dzielić się zebraną wiedzą i doświadczeniem.
Dominika Targosz

Tomasz Królikowski

Szef kuchni z dwudziestoletnim doświadczeniem. Gotował w londyńskiej Bibliotece Brytyjskiej czy Mansion House, swoimi daniami racząc samego burmistrza.
Tomasz Królikowski

Magda Klimczak

- Dare to cook -
Autorka popularnego bloga kulinarnego Dare to Cook. Tajniki kuchni poznawała w kultowej warszawskiej restauracji Solec 44, pod czujnym okiem Aleksandra Barona.
Magda Klimczak

David Gaboriaud

Kucharz z zamiłowania, Francuz z pochodzenia, prowadzący programów kulinarnych na kanale Kuchnia+ i DDTVN. Organizator warsztatów i imprez kulinarnych, propagator nurtu slow food.
David Gaboriaud

Marcin Kaczmarek-Pielin

Szef kuchni, który porzucił miasto i wyjechał na wieś, by w otoczeniu pól i lasów zgłębiać tajniki produktów pochodzenia naturalnego oraz kuchni roślinnej.
Marcin Kaczmarek-Pielin

Maia Sobczak

Autorka bloga Qmam kasze. Z zawodu psycholożka, dietoterapeutka, konsultantka Ajurwedy. Na co dzień leczy pysznym jedzeniem, fotografuje, pisze artykuły i stylizuje kulinarnie.
Maia Sobczak

Justyna Dragan

Blogerka kulinarna specjalizująca się w różnego rodzaju wypiekach. Swoją przygodę w sieci zaczęła w wieku 15 lat. Autorka książki „Nastoletnie wypiekanie. Pysznie i fit”.
Justyna Dragan

Maria Przybyszewska

Szefowa kuchni i mistrzyni roślinnego comfort foodu. Promuje zdrowe i świadome jedzenie. Rezydowała m.in. w jednej z najlepszych warszawskich restauracji - Opasły Tom i terminowała w słynnej kopenhaskiej Nomie.
Maria Przybyszewska
Korzystanie ze strony internetowej www.farmabii.pl oznacza akceptację warunków zawartych w polityce prywatności. W szczególności dotyczy to akceptacji przetwarzania i przechowywania danych osobowych zebranych za pomocą niniejszej Strony. Polityka prywatności dostępna TUTAJ.