Prowadzący warsztaty
Nasze warsztaty są prowadzone przez utalentowanych szefów kuchni, cenionych w Polsce i za granicą. Do współpracy zapraszamy profesjonalistów i pasjonatów, którzy pracują w wyjątkowym stylu oraz indywidualnie rozwijają kulturę kulinarną
Daria Ładocha
Prezenterka telewizyjna i dziennikarka kulinarna, od lat związana z telewizją TVN. Autorka książek i zwyciężczyni drugiej edycji programu Agent Gwiazdy.
Liliana Filipiak
Szefowa kuchni, uczestniczka pierwszej edycji kulinarnego show Top Chef. Tajniki kuchni poznawała u boku samego Kurta Schellera.
Jagna Niedzielska
Kucharka, doradczyni kulinarna, propagatorka idei zero waste, autorka książek i gospodyni programów kulinarnych na Canal+ KUCHNIA, m.in. „Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek” i „Widelcem po mapie”.
Cristina Catese
Szefowa kuchni, entuzjastka życia i podróżniczka. Z pochodzenia rzymianka, od prawie dwudziestu lat – Polka, która tę pyszną kuchnię przybliża szerszej publiczności w Dzień Dobry TVN.
Bartek Kieżun
Dziennikarz kulinarny, kucharz z zamiłowania oraz autor książek, nagrodzony World Gourmand Cookbook Awards i Nagrodą Magellana.
Bartosz "Snecz" Dębski
Szef kuchni zakochany w azjatyckich smakach. Współtworzył i tworzył menu w znanych, modnych miejscach w całej Polsce, takich jak Shoku, Pizza Boyz czy Pho Shop.
Maria Przybyszewska
Szefowa kuchni i mistrzyni roślinnego comfort foodu. Promuje zdrowe i świadome jedzenie. Rezydowała m.in. w jednej z najlepszych warszawskich restauracji - Opasły Tom i terminowała w słynnej kopenhaskiej Nomie.
Arkadiusz Płoński
Szef kuchni i krytyk kulinarny. Zdobywał doświadczenie w zagranicznych, gwiazdkowych restauracjach, a w Polsce gotował dla znanych osobistości, m.in. dla Roberta Korzeniowskiego czy Radzimira Dębskiego.
Jakub Wolski
Szef kuchni, uczestnik telewizyjnego show Hell’s Kitchen i właściciel Soul Food Bistro. Zdobywał doświadczenie wypływając w kilkumiesięczne rejsy statkiem pasażerskim, m.in. do Japonii, Meksyku czy na Alaskę.
Wit Szychowski
Doświadczony szef kuchni, znany z innowacyjnych pomysłów i programu Top Chef. Współpracował z wieloma warszawskimi restauracjami, a od podstaw tworzył Soul Kitchen Bistro oraz Florentin
Tomasz Czajkowski
Założyciel bloga Magiczny Składnik. Od prawie 10 lat dzieli się swoimi przepisami, pisze o kulinarnych trendach, ale też inspiruje do własnych poszukiwań i odkrywa estetyczną stronę serwowanych dań.
Artur Kokoszka
Szef kuchni Farmy Bii i trener kulinarny. Specjalizuje się w kuchni staropolskiej i nowoczesnej kuchni polskiej. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach w Warszawie.
Dominika Targosz
Konsultantka kulinarna w zakresie kuchni roślinnej, autorka publikacji Elementarz Kuchni Roślinnej oraz Roślinnego Przewodnika Cukierniczego wydanych przez RoślinnieJemy. Po kilku latach pracy w restauracyjnym świecie zajęła się działalnością, w której może dzielić się zebraną wiedzą i doświadczeniem.
Tomasz Królikowski
Szef kuchni z dwudziestoletnim doświadczeniem. Gotował w londyńskiej Bibliotece Brytyjskiej czy Mansion House, swoimi daniami racząc samego burmistrza.
Magda Klimczak - Dare to cook -
Autorka popularnego bloga kulinarnego Dare to Cook. Tajniki kuchni poznawała w kultowej warszawskiej restauracji Solec 44, pod czujnym okiem Aleksandra Barona.
David Gaboriaud
Kucharz z zamiłowania, Francuz z pochodzenia, prowadzący programów kulinarnych na kanale Kuchnia+ i DDTVN. Organizator warsztatów i imprez kulinarnych, propagator nurtu slow food.
Marcin Kaczmarek-Pielin
Szef kuchni, który porzucił miasto i wyjechał na wieś, by w otoczeniu pól i lasów zgłębiać tajniki produktów pochodzenia naturalnego oraz kuchni roślinnej.
Maia Sobczak
Autorka bloga Qmam kasze. Z zawodu psycholożka, dietoterapeutka, konsultantka Ajurwedy. Na co dzień leczy pysznym jedzeniem, fotografuje, pisze artykuły i stylizuje kulinarnie.
Justyna Dragan
Blogerka kulinarna specjalizująca się w różnego rodzaju wypiekach. Swoją przygodę w sieci zaczęła w wieku 15 lat. Autorka książki „Nastoletnie wypiekanie. Pysznie i fit”.
Daria Ładocha
Prezenterka telewizyjna i dziennikarka kulinarna, od lat związana z telewizją TVN. Autorka książek i zwyciężczyni drugiej edycji programu Agent Gwiazdy.
![Daria Ładocha](/images/2022/01/20/daria-adocha.jpg)
Liliana Filipiak
Szefowa kuchni, uczestniczka pierwszej edycji kulinarnego show Top Chef. Tajniki kuchni poznawała u boku samego Kurta Schellera.
![Liliana Filipiak](/images/2022/01/20/liliana-filipiak_fotojakub-wilczek.jpeg)
Jagna Niedzielska
Kucharka, doradczyni kulinarna, propagatorka idei zero waste, autorka książek i gospodyni programów kulinarnych na Canal+ KUCHNIA, m.in. „Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek” i „Widelcem po mapie”.
![Jagna Niedzielska](/images/2022/04/20/niedzielska.jpg)
Cristina Catese
Szefowa kuchni, entuzjastka życia i podróżniczka. Z pochodzenia rzymianka, od prawie dwudziestu lat – Polka, która tę pyszną kuchnię przybliża szerszej publiczności w Dzień Dobry TVN.
![Cristina Catese](/images/2022/01/20/cristina-catese.jpg)
Bartek Kieżun
Dziennikarz kulinarny, kucharz z zamiłowania oraz autor książek, nagrodzony World Gourmand Cookbook Awards i Nagrodą Magellana.
![Bartek Kieżun](/images/2022/01/20/bartek-kieun.jpg)
Bartosz "Snecz" Dębski
Szef kuchni zakochany w azjatyckich smakach. Współtworzył i tworzył menu w znanych, modnych miejscach w całej Polsce, takich jak Shoku, Pizza Boyz czy Pho Shop.
![Bartosz](/images/2022/09/05/bartosz-snecz-debski.jpeg)
Ewa Michalska
Doświadczenie zawodowe zdobywała w restauracjach typu fine-dine, oraz tych odznaczonych gwiazdkami Michelin. Swój warsztat doskonaliła w takich restauracjach jak Amber room, Nolita, Noma czy Atelier Amaro. W kuchni uwielbia wykorzystywać proste składniki w niekonwencjonalny sposób.
![Ewa Michalska](https://farmabii.pl/images/2022/09/05/_spmedia_thumbs/Ewa_Michalska.jpg)
Arkadiusz Płoński
Szef kuchni i krytyk kulinarny. Zdobywał doświadczenie w zagranicznych, gwiazdkowych restauracjach, a w Polsce gotował dla znanych osobistości, m.in. dla Roberta Korzeniowskiego czy Radzimira Dębskiego.
![Arkadiusz Płoński](/images/2022/01/20/arkadiusz-poski.jpg)
Jakub Wolski
Szef kuchni, uczestnik telewizyjnego show Hell’s Kitchen i właściciel Soul Food Bistro. Zdobywał doświadczenie wypływając w kilkumiesięczne rejsy statkiem pasażerskim, m.in. do Japonii, Meksyku czy na Alaskę.
![Jakub Wolski](/images/2022/01/18/jakub-wolski.jpg)
Wit Szychowski
Doświadczony szef kuchni, znany z innowacyjnych pomysłów i programu Top Chef. Współpracował z wieloma warszawskimi restauracjami, a od podstaw tworzył Soul Kitchen Bistro oraz Florentin.
![Wit Szychowski](/images/2022/01/20/wit-szychowski.jpg)
Tomasz Czajkowski
Założyciel bloga Magiczny Składnik. Od prawie 10 lat dzieli się swoimi przepisami, pisze o kulinarnych trendach, ale też inspiruje do własnych poszukiwań i odkrywa estetyczną stronę serwowanych dań.
![Tomasz Czajkowski](/images/2022/09/05/tomasz-czajkowski.jpg)
Artur Kokoszka
Szef kuchni Farmy Bii i trener kulinarny. Specjalizuje się w kuchni staropolskiej i nowoczesnej kuchni polskiej. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach w Warszawie.
![Artur Kokoszka](/
images/2022/09/05/artur-kokoszka.jpg
)
Dominika Targosz
Konsultantka kulinarna w zakresie kuchni roślinnej, autorka publikacji Elementarz Kuchni Roślinnej oraz Roślinnego Przewodnika Cukierniczego wydanych przez RoślinnieJemy. Po kilku latach pracy w restauracyjnym świecie zajęła się działalnością, w której może dzielić się zebraną wiedzą i doświadczeniem.
![Dominika Targosz](https://farmabii.pl/images/2022/08/02/dominika_targosz.jpg)
Tomasz Królikowski
Szef kuchni z dwudziestoletnim doświadczeniem. Gotował w londyńskiej Bibliotece Brytyjskiej czy Mansion House, swoimi daniami racząc samego burmistrza.
![Tomasz Królikowski](/images/2022/01/20/tomasz-krlikowski.jpg)
Magda Klimczak - Dare to cook -
Autorka popularnego bloga kulinarnego Dare to Cook. Tajniki kuchni poznawała w kultowej warszawskiej restauracji Solec 44, pod czujnym okiem Aleksandra Barona.
![Magda Klimczak](/images/2022/01/20/magda-buczek.jpg)
David Gaboriaud
Kucharz z zamiłowania, Francuz z pochodzenia, prowadzący programów kulinarnych na kanale Kuchnia+ i DDTVN. Organizator warsztatów i imprez kulinarnych, propagator nurtu slow food.
![David Gaboriaud](/images/2022/01/20/david-gaboriaud.jpg)
Marcin Kaczmarek-Pielin
Szef kuchni, który porzucił miasto i wyjechał na wieś, by w otoczeniu pól i lasów zgłębiać tajniki produktów pochodzenia naturalnego oraz kuchni roślinnej.
![Marcin Kaczmarek-Pielin](/
images/2022/04/20/marcin-kaczmarek-pielin.jpg
)
Maia Sobczak
Autorka bloga Qmam kasze. Z zawodu psycholożka, dietoterapeutka, konsultantka Ajurwedy. Na co dzień leczy pysznym jedzeniem, fotografuje, pisze artykuły i stylizuje kulinarnie.
![Maia Sobczak](/images/2022/09/05/maia-sobczak-fot.m.nasternak.jpeg)
Justyna Dragan
Blogerka kulinarna specjalizująca się w różnego rodzaju wypiekach. Swoją przygodę w sieci zaczęła w wieku 15 lat. Autorka książki „Nastoletnie wypiekanie. Pysznie i fit”.
![Justyna Dragan](/images/2022/09/05/justyna_dragan.jpeg)
Maria Przybyszewska
Szefowa kuchni i mistrzyni roślinnego comfort foodu. Promuje zdrowe i świadome jedzenie. Rezydowała m.in. w jednej z najlepszych warszawskich restauracji - Opasły Tom i terminowała w słynnej kopenhaskiej Nomie.
![Maria Przybyszewska](https://farmabii.pl/images/2022/08/02/maria-przybyszewska.jpg)
![farmabii-logo.png](/images/2020/02/18/farmabii-logo.png)
Janinów 6B
95-060 Buczek
woj. łódzkie, Polska
tel: +48 660 007 666
mail: kontakt@farmabii.pl
Sport i rekreacja
Bądź na bieżąco!
Zapisz się do newslettera! Otrzymuj informacje o ofertach i promocjach