Wypieki z sezonowym twistem
2 lipca 2022 na FarmieBii
„Letnie dodatki w wypiekach, które dobrze znacie, sprawią, że zakochacie się w nich na nowo!”
– Justyna Dragan, blogerka kulinarna

Pytania?
Szczegóły kursu
W pełną smaku podróż po dobrze znanych wypiekach w letniej odsłonie zabierze was Justyna Dragan – blogerka kulinarna, która swoją przygodę w sieci zaczęła w wieku 15 lat! Autorka książki „Nastoletnie wypiekanie. Pysznie i fit”. W domowych wypiekach jest po uszy zakochana od lat! „Bo czy jest coś lepszego od zapachu świeżego chleba z chrupiącą skórką czy unoszącego się po całym domu aromatu korzennych ciast i ciasteczek?” – pyta retorycznie. Wiadomo, że nie! ? Jedzenie nieustannie ją intryguje, inspiruje i uszczęśliwia na każdym kroku. Takim podejściem do niego zaraża innych na swoich warsztatach.
Danie 1
• bułeczki bao pełne warzyw z guacamole i grillowanym halloumi
Danie 2
• galette z rabarbarem podane z lodami waniliowymi
Danie 3
• fondant czekoladowy z płynnym środkiem i świeżymi malinami
Danie 4
• pomysł z cylu „zero waste”, czyli chałka z czerstwego pieczywa w wersji migdałowo-cytrynowej serwowana z sosem angielskim i truskawkami
Kuchnia fusion i drób
Prowadząca: Justyna Dragan
2 lipca 2022, Farma Bii
Janinów 6B, 95-060 Buczek
Koszt udziału w warsztatach wynosi:
• 370 zł / osoba nocująca na Farmie Bii
• 470 zł / osoba, która nie nocuje na Farmie Bii
Zapisy na warsztaty:
lidia@farmabii.pl
603 605 605