Wypieki z sezonowym twistem

2 lipca 2022 na FarmieBii

„Letnie dodatki w wypiekach, które dobrze znacie, sprawią, że zakochacie się w nich na nowo!”

– Justyna Dragan, blogerka kulinarna

Szczegóły kursu

W pełną smaku podróż po dobrze znanych wypiekach w letniej odsłonie zabierze was Justyna Dragan – blogerka kulinarna, która swoją przygodę w sieci zaczęła w wieku 15 lat! Autorka książki „Nastoletnie wypiekanie. Pysznie i fit”. W domowych wypiekach jest po uszy zakochana od lat! „Bo czy jest coś lepszego od zapachu świeżego chleba z chrupiącą skórką czy unoszącego się po całym domu aromatu korzennych ciast i ciasteczek?” – pyta retorycznie. Wiadomo, że nie! ? Jedzenie nieustannie ją intryguje, inspiruje i uszczęśliwia na każdym kroku. Takim podejściem do niego zaraża innych na swoich warsztatach.

Danie 1

• bułeczki bao pełne warzyw z guacamole i grillowanym halloumi

Danie 2

• galette z rabarbarem podane z lodami waniliowymi

Danie 3

• fondant czekoladowy z płynnym środkiem i świeżymi malinami

Danie 4

• pomysł z cylu „zero waste”, czyli chałka z czerstwego pieczywa w wersji migdałowo-cytrynowej serwowana z sosem angielskim i truskawkami

 

Kuchnia fusion i drób

Prowadząca: Justyna Dragan

2 lipca 2022, Farma Bii

Janinów 6B, 95-060 Buczek

 

Koszt udziału w warsztatach wynosi:

• 370 zł / osoba nocująca na Farmie Bii

• 470 zł / osoba, która nie nocuje na Farmie Bii 

 

Zapisy na warsztaty:

lidia@farmabii.pl

603 605 605