Nasza restauracja
Jedzenie i gotowanie to dla nas największe przyjemności, dlatego na Farmie Bii zawsze unoszą się pyszne aromaty, a posiłki przygotowuje się tu z dbałością o najlepsze produkty i wyśmienity smak. Pizzę pieczemy w piecu opalanym drewnem, a dając przedsmak kulinarnych przygód, zachęcamy do wzięcia udziału w warsztatach kulinarnych z najlepszymi szefami kuchni z całego kraju.
W naszej restauracji znajdziecie już zimowe menu skomponowane przez Artura Kokoszkę, niezastąpionego szefa kuchni Farmy Bii, który swój wybór uzasadnia w taki sposób: „Wybrałem produkty, które świetnie wpływają na nasz organizm, wzmacniają naszą odporność, ale i rozgrzewają ciało od środka”.
Restauracja jest czynna w weekendy w godzinach:
- piątek 14.00–22.00
- sobota 14.00 – 22.00
- niedziela 13.00 – 16.00
Zapraszamy!




Kartę dań zmieniamy sezonowo, a jej kompozycją zajmuje się szef kuchni - Artur Kokoszka, trener kulinarny i mistrz organizacji, który specjalizuje się w kuchni staropolskiej, nowoczesnej kuchni polskiej oraz kuchni produktu. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach w Warszawie m.in. Sheraton Warszawa czy Mielżyński Wine Bar. Wyznaje zasadę 100% natury na talerzu, a kulinarne kompozycje przygotowuje z najwyższą troską o jakość produktów i w oparciu o łączenie nieoczywistych smaków.








Oprócz doskonałej kuchni serwujemy również dedykowane drinki przygotowane dla naszej restauracji przez profesjonalnych barmanów zaproszonych do współpracy z nami.
Restauracja jest czynna dla gości w weekendy, w dni powszechnie dla grup zorganizowanych.
Godziny otwarcia :
piątek 14.00–22.00
sobota 14.00 – 22.00
niedziela 13.00 – 16.00
Zapraszamy!
