Nasza restauracja

Jedzenie i gotowanie to dla nas największe przyjemności, dlatego na Farmie Bii zawsze unoszą się pyszne aromaty, a posiłki przygotowuje się tu z dbałością o najlepsze produkty i wyśmienity smak. Pizzę pieczemy w piecu opalanym drewnem, a dając przedsmak kulinarnych przygód, zachęcamy do wzięcia udziału w warsztatach kulinarnych z najlepszymi szefami kuchni z całego kraju.

W naszej restauracji znajdziecie już zimowe menu skomponowane przez Artura Kokoszkę, niezastąpionego szefa kuchni Farmy Bii, który swój wybór uzasadnia w taki sposób: „Wybrałem produkty, które świetnie wpływają na nasz organizm, wzmacniają naszą odporność, ale i rozgrzewają ciało od środka”

Zapraszamy!

Image
Image
Image

Artur Kokoszka - szef kuchni

Kartę dań zmieniamy sezonowo, a jej kompozycją zajmuje się szef kuchni - Artur Kokoszka, trener kulinarny i mistrz organizacji, który specjalizuje się w kuchni staropolskiej, nowoczesnej kuchni polskiej oraz kuchni produktu. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach w Warszawie m.in. Sheraton Warszawa czy Mielżyński Wine Bar. Wyznaje zasadę 100% natury na talerzu, a kulinarne kompozycje przygotowuje z najwyższą troską o jakość produktów i w oparciu o łączenie nieoczywistych smaków.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Oprócz doskonałej kuchni serwujemy również dedykowane drinki przygotowane dla naszej restauracji przez profesjonalnych barmanów zaproszonych do współpracy z nami.

Restauracja jest czynna dla gości w weekendy, w dni powszechnie dla grup zorganizowanych.

Godziny otwarcia :
 piątek 14.00–22.00
sobota 14.00 – 22.00
niedziela 14.00 – 16.00


Zapraszamy!

Image