Nasza restauracja

Jedzenie i gotowanie to dla nas największe przyjemności, dlatego na Farmie Bii zawsze unoszą się pyszne aromaty, a posiłki przygotowuje się tu z dbałością o najlepsze produkty i wyśmienity smak. Pizzę pieczemy w piecu opalanym drewnem, a dając przedsmak kulinarnych przygód, zachęcamy do wzięcia udziału w warsztatach kulinarnych z najlepszymi szefami kuchni z całego kraju.

W naszej restauracji w każdym sezonie znajdziecie pachnące świeżością menu, które zaskoczy Was różnorodnością i niezwykłymi połączeniami. 

Image
Image
Image

Image

Kartę dań zmieniamy sezonowo, a jej kompozycją zajmuje się szef kuchni - Artur Kokoszka, trener kulinarny i mistrz organizacji, który specjalizuje się w kuchni staropolskiej, nowoczesnej kuchni polskiej oraz kuchni produktu. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach w Warszawie m.in. Sheraton Warszawa czy Mielżyński Wine Bar. Wyznaje zasadę 100% natury na talerzu, a kulinarne kompozycje przygotowuje z najwyższą troską o jakość produktów i w oparciu o łączenie nieoczywistych smaków.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Oprócz doskonałej kuchni serwujemy również dedykowane drinki przygotowane dla naszej restauracji przez profesjonalnych barmanów zaproszonych do współpracy z nami.

Restauracja jest czynna od piątku do niedzieli od godziny 14.00.

Zapraszamy!

Image