Warsztaty

Cena za udział w warsztatach kulinarnych / sezon 2024:

dla gości z noclegiem min.2 doby 

dla osób bez noclegu lub z rezerwacją na 1 noc

dzieci powyżej 10 r.ż.

150 zł

350 zł

150 zł

NOWY SEZON WARSZTATÓW KULINARNYCH 

Sobota 

godz. 12:00 - 15.00 
Farma Bii / Janinów

Zapraszamy na nowy sezon warsztatów kulinarnych! Będziemy poznawać nowe dania, nowe produkty i sposoby łączenia smaków!

Przygotowaliśmy propozycję dla profesjonalistów i amatorów - przyjedź, spróbuj, przekonaj się, że kultura kulinarna ma różne oblicza;)

Zapisz się na nasz newsletter - poinformujemy Cię o nowych terminach  warsztatów. 

Długi, sierpniowy weekend / Pizza, grill i przyjaciele

Artur Kokoszka
16.08.2024 / piątek / godz. 14:00 

Farma Bii / Janinów
  • pizza - idealne ciasto i dodatki
  • focaccia z pieca do pizzy na słodko i słono
  • warzywa grillowane/ salsa z moreli/mix ziół
  • kurczak zagrodowy z grilla/ sos teryiaki/ algi morskie/ nerkowce/ grillowane zielone warzywa

Smaki późnego lata z aromatem z grzybów

Jan Kilański
07.09.2024 /godz. 12:00 

Farma Bii / Janinów
  • ciepła sałatka z kurek i pomidorów z koperkiem i sosem cytrusowym
  • krem z borowików z tymiankiem
  • smażony filet z pstrąga tęczowego z tagliatelle w sosie porowo-rydzowym
  • pieczone jabłko z kremem z rokitnika i prażonymi migdałami

Owoce morza dla smakoszy

Artur Kokoszka
14.09.2024 godz. 12:00 

Farma Bii / Janinów
  • mule w białym winie
  • bouillabaisse
  • ośmiornica w stylu włoskim
  • krem kataloński z kawiorem

Francuskie wspomnienie lata

Magda Klimczak - Dare to Cook

21.09.2024. godz. 12:00 
Farma Bii / Janinów
  • stek z pieczonego selera z sosem cafe de Paris
  • sałatka z pieczonych papryk ze straciatellą, pangratatto i dressingiem ziołowym
  • pappardelle z pieczonymi kasztanami i prawdziwkami w sosie na bazie białego wina
  • grillowane brzoskwinie na kremie różanym z pieczoną białą czekoladą

Szybka włoska kuchnia

Nicola Palladini
28.09.2024 godz. 12:00 

Farma Bii / Janinów
  • mini frittatine nella pancetta - przekąski w chrupiącym boczku
  • pasta alla cenere - makaron w serowym sosie z Gorgonzoli z popiołem oliwkowym
  • torta salata di zucchine e Guanciale, - tarta z cukiniowym farszem
  • pere al vino rosso e cioccolato - gruszki gotowane w winie czerwonym z czekoladą
Korzystanie ze strony internetowej www.farmabii.pl oznacza akceptację warunków zawartych w polityce prywatności. W szczególności dotyczy to akceptacji przetwarzania i przechowywania danych osobowych zebranych za pomocą niniejszej Strony. Polityka prywatności dostępna TUTAJ.