Oferta specjalna
Idealny pomysł na prezent? Voucher podarunkowy Farmy Bii
Zadbaj o swoich najbliższych i podaruj im voucher podarunkowy, który sprawi, że poczują się wyjątkowo!
Przygotowaliśmy dla Was dwa rodzaje voucherów, które obejmują pobyt w naszym pensjonacie oraz wybrane atrakcje: voucher w wariancie gold i silver.
Każdy voucher jest drukowany, wypisywany imiennie i pakowany w eleganckie etui. Czas jego realizacji to 12 miesięcy od daty zakupu. Wysyłka vouchera pod wskazany adres zajmuje 24h.
Dostępne są również vouchery kwotowe - wystarczy, że zadeklarujecie i wpłacicie określoną kwotę do wykorzystania w ramach pobytu w Farmie Bii.
Dla miłośników kultury kulinarnej przygotowaliśmy również vouchery na warsztaty gotowania w Szkole Gotowania Farma Bii. Cena vouchera to 350 zł. Warsztaty są organizowane w każdą sobotę o godz. 12.00. Aktualny plan warsztatów zawsze znajdziecie na naszej stronie www. Wybór warsztatów pozostawiamy Wam:)
Voucher gold obejmuje:
- 2 noclegi w pokoju 2 osobowym
- śniadania w formie obfitego bufetu
- udział 2 osób w sobotnich warsztatach kulinarnych
- masaż dla 2 osób (1h dla każdej osoby)
- nieograniczony dostęp do sauny fińskiej
- nieograniczony dostęp do biblioteki, gier planszowych, bramki cross fit, rowerów, kijków do nordic walking
- upominek niespodziankę
- butelka wina na powitanie
Cena vouchera: 2200pln
_____
Voucher silver obejmuje:
- 2 noclegi w pokoju 2 osobowym
- śniadania w formie obfitego bufetu
- udział 2 osób w sobotnich warsztatach kulinarnych
- nieograniczony dostęp do sauny fińskiej
- nieograniczony dostęp do biblioteki, gier planszowych, bramki cross fit, rowerów, kijków do nordic walking
- upominek niespodziankę
- butelka wina na powitanie
Cena vouchera: 1600pln
Kolacja Chef's Table z Arturem Kokoszką
Przekonaj się, jak smakuje kultura kulinarna i weź udział w wyjątkowej kolacji Farma Bii Chef’s Table.
W trakcie czterogodzinnej uczty będziesz odkrywać tajniki kuchni fine dining w kameralnej ośmioosobowej grupie smakoszy.
Autorskie menu, 6 dań w wersji mięsnej lub wegetariańskiej, opowieść o smakach, kuchennych inspiracjach i historii dań – to wszystko tworzy niezapomniane doświadczenie kulinarne.
Farma Bii Chef’s Table powstało z inspiracji najlepszymi praktykami kulinarnymi, w których smak i jakość produktu są traktowane z najwyższą uwagą. Pragniemy inspirować naszych gości i zachęcać do odkrywania nowoczesnej kuchni opartej o sezonowość, składniki pochodzące od lokalnych wytwórców oraz zrównoważony rozwój.
Zapraszamy na wyjątkowe doświadczenie kulinarne Farma Bii Chef’s Table z naszym szefem kuchni Arturem Kokoszką.
Poznajmy się przy wspólnym gotowaniu.
Menu:
- Set I / Czerwona kapusta/burak/ muscat/ jagoda/zioła
- Set II / Pączek/daktyle/dojrzewająca foie gras/ wiśnia
- Set III / Ravioli/dzik/ jałowiec/ ser bursztyn
- Set IV / Żabnica/ algi morskie/ skorzonera/ maślanka
- Set V / Sarna/ czerwona porzeczka/ czarny czosnek/ assiette z pietruszki
- Set VI /Mak/ czekolada/ kokos/malina
Menu wege:
- Set I / Czerwona kapusta/burak/ muscat/ jagoda/zioła
- Set II / Pączek/pietruszka/ pralina orzechowa/ wiśnia
- Set III / Ravioli/wędzony twaróg/ jałowiec/ ser bursztyn
- Set IV / Kalafior/curry/ sos cafe de paris/ciasto filo
- Set V / Seler/ czerwona porzeczka/ czarny czosnek/ assiette z pietruszki
- Set VI / Mak/ czekolada/ kokos/malina
Cena za osobę:
- 495zł / 6-daniowe menu
- 160zł / wine-pairing
Rezerwacje stolika: lidia@farmabii.pl / 660 007 666
Wyjątkowa kolacja Farma Bii Chef’s Table
- niezapomniane doświadczenie kulinarne
- czterogodzinna opowieść o jedzeniu
- szef kuchni do wyłącznej dyspozycji gości
- tajniki gotowania fine dining
- maksymalnie 8 osób uczestniczących
Zapraszamy:
- 23 maja 2024 o godz: 19:00
Cena za 1 osobę (maksymalnie 8 uczestników):
- 6-daniowe menu – 495 zł
- wine-pairing – 160 zł
Wielka Majówka / 30.04.-05.05.2023
U nas majowy, długi weekend zawsze spędzicie atrakcyjnie! Zapraszamy na Wielką Majówkę - przyjedźcie skorzystać z wiosennej aury i posłuchać śpiewu ptaków.
1 dzień maja uczcimy wspólnym, majowym ogniskiem z przekąskami - zaczynamy o 21.00.
Dzień później urządzamy majowy piknik dla dzieci i dorosłych. Z koszami pełnymi smakołyków możecie spędzić czas w lesie lub w ogrodzie. Przy dobrej pogodzie planujemy otwarcie naszego zewnętrznego basenu z podgrzewaną wodą. O 15.00 zapraszamy na warsztaty kulinarne. Szef kuchni Artur Kokoszka nauczy nas kilku kulinarnych sztuczek, jak szybko i sprawnie zrobić wytrawne i słodkie wypieki z pieca, które możemy zabrać na wycieczkę. Wieczorem, po 22.00 spotkamy się na seansie filmowym z poczęstunkiem
3 maja o 20.00 zapraszamy na włoski wieczór artystyczny „Ciao Ciao Bambina” - koncert inspirowany życiem Marino Mariniego, autora wielkiego przeboju "Nie płacz, kiedy odjadę”, w wykonaniu Nicola Palladiniego.
4 maja o 12.00 organizujemy warsztaty kulinarne z dań kuchni śródziemnomorskiej. Poznamy klasyczne potrawy bałkańskie, włoskie, hiszpańskie. Wieczorem ok. 21.00 spotkamy się na ognisku z przekąskami.
Pożegnamy się w niedzielę po wykwintnym śniadaniu i spacerze po lesie.
Oferta Wielka Majówka dotyczy 2 osób, przy pobycie min. na 2 noce zawiera:
- 2 noclegi ze śniadaniem w pokoju 2 osobowym
- atrakcje aktualne w dniach pobytu (np. ognisko z przekąskami, warsztaty kulinarne, piknik, otwarcie basenu, koncert muzyczny, seans filmowy z poczęstunkiem)
- nieograniczony dostęp do sauny fińskiej i basenu
- nieograniczony dostęp do biblioteki, gier planszowych, bramki cross fit,
- możliwość wypożyczenia rowerów, kijków do nordic walking
- upominek niespodziankę
- butelkę wina na powitanie
Cena pobytu dla 2 osób: 2.500zł
*przy pobycie na min. 2 noce, nocleg 30.04 na koszt gospodarzy
Wielka Majówka 2024
Wtorek / 30.04. / oferta specjalna - pobyt na koszt gospodarzy przy pobycie min. na 2 noce
- zapraszamy od 14.00. Skorzystacie z sauny i zabiegów relaksacyjnych
Środa / 01.05.
- 21.00 - ognisko z przekąskami
Czwartek / 02.05.
- piknik z koszem pełnym smakołyków
- inauguracja basenu z mini poczęstunkiem
- 15.00 - warsztaty kulinarne z Arturem Kokoszka
- 22.00 - seans filmowy z poczęstunkiem
Piątek / 03.05.
- 20.00 - koncert muzyczny we włoskim stylu Ciao Ciao Bambina
Sobota / 04.05.
- 12.00 - warsztat kulinarne z Nicola Palladini
- 17.00 - rodzinne zabawy w plenerze
- 21.00 - ognisko z przekąskami
Niedziela / 05.05.
- wykwintne śniadanie i spacer po pobliskim lesie
Do dyspozycji gości: sauna, basen, rowery, kijki do nordic walking, boisko do koszykówki, gry planszowe, biblioteka, bramka cross fit.
Twoje urodziny na Farmie Bii!
Jeśli chcesz w wyjątkowy sposób zorganizować urodziny lub kameralne przyjęcie, Farma Bii jest do tego najlepszym miejscem!
KOLACJA FOOD&WINE. Tego typu kolację rekomendujemy grupom do 20 osób - nasz szef kuchni przygotuje dla was dedykowane 5-daniowe menu wraz z doskonałą selekcją win. Podczas serwowanej kolacji opowiadamy zarówno o przygotowanych daniach jak i wybornych trunkach. Jesteśmy pewni, że zaciekawimy wiedzą kulinarną każdego z Waszych gości.
- Cena: od 350zł / osoba. W prezencie od nas welcome drink na powitanie.
GOTOWANIE Z PRZYJACIÓŁMI na wyłączność. Dla osób poszukujących bardziej aktywnego sposobu spędzenia tego wyjątkowo czasu, proponujemy urodziny z gotowaniem - nasza elegancka i w pełni wyposażona szkoła kulinarna to doskonałe miejsce na integrację z przyjaciółmi i wspólne gotowanie kolacji pod okiem doświadczonego szefa kuchni. Całe spotkanie trwa około 3,5h i kończy się wspólnym biesiadowaniem.
- Cena: 350zł / osoba + napoje. W prezencie od nas welcome drink na powitanie.
Nasza szkoła gotowania
Nowy sezon warsztatów kulinarnych w Szkole Gotowania Farma Bii czeka na Was - profesjonalistów i amatorów, indywidualistów i tych, którzy lubią gotowanie w duecie. Sprawdźcie nasz harmonogram i wybierzcie ulubioną kuchnię:)
Zaplanowaliśmy dla Was:
- 06.04.2024 / Artur Kokoszka / Prosty sposób na dobry lunch
- 13.04.2024 / Ewa Michalska / Wegetariański początek wiosny
- 20.04.2024 / Dorota Rydygier / Wykwintne francuskie klasyki
- 27.04.2024 / Paweł Trzaskowski / Kuchnia japońska w wiosennym wydaniu
- 04.05.2024 / Nicola Palladini / Kuchnia śródziemnomorska
- 18.05.2024 / Dorota Rydygier / Francuska kolacja na Dzień Matki
- 01.06.2024 / Artur Kokoszka / Pizza i przyjaciele czyli wytrawne przekąski z pieca
- 08.06.2024 / Nicola Palladini / Aperitivo italiano
Udział w warsztatach kulinarnych: 350zł/osoba
Dla gości pensjonatu - warsztaty w wyjątkowej cenie 150zł/pokój
Zapraszamy!
Sobota / 12.00-15.00
Szkoła Gotowania Farma Bii / 3h nauki, zabawy i wspólnego biesiadowania!